Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

ПОЛИВНИ СИСТЕМИ И КАПКОВО

„АКВА ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП” ООД е официален представител на американската компанията Rain Bird е водещ световен производител и доставчик на продукти и услуги за напояване със седалище в Азуса, Калифорния. От самото начало Rain Bird произвежда и предлага най-широката гама поливна техника в индустрията за селското стопанство, голф игрища, спортни терени, търговски комплекси, паркови площи и дворни пространства в повече от 130 страни по света. В продължение на десетилетия Rain Bird разработват иновативни продукти за пестене на вода, които включват разпръсквачи и дюзи, капково напояване, клапани и програматори. Днес се предлагат над 4000 продукта пестящи вода с офиси и производствени бази в Аризона, Алабама, Мексико, Франция и другаде по света.

Разпръсквачи и аксесоари

Разпръсквачи и аксесоари

Разпръсквачи тип "спрей"

От пускането на пазара на водещата в поливната индустрия серия 1800® компанията Rain Bird поставя началото на надеждното и ефективно представяне на разпръсквачите тип "спрей".  С тела и дюзи на които конкурентите не могат да отговорят. От десетилетия разпръсквачите тип "спрей" на Rain Bird са доказани от най-добрите изпълнители в бранша. Инсталирани в градини и паркове по цял свят, серията 1800® на Rain Bird е предпочитан избор заради надеждността, високо-якостните материали и гъвкавост, серията 1800® има първокласно качество гарантиращо надеждна работа и дълъг живот. Техните превъзходни компоненти и характеристики ги правят ненадминати по избор продукти с широк спектър на приложение. Предлага се също опция с дренажен клапан Seal-A-Matic™ (SAM) и патентованата опция с вграден регулатор на налягане в стеблото (PRS).

Дюзи за "спрей"

Дюзите на Rain Bird осигуряват по-равномерно покритие и премахват преполиването, което води до значително спестяване на вода. Високоефективните дюзи са с лесна и гъвкава настройка, имат подобна поливна норма, която осигурява висока равномерност на разпределението и водни капки устойчиви на вятър. Дистрибутори и клиенти избират Rain Bird дюзи по-често, отколкото всички други марки. За някои, причината за това е доказаното представяне на продукта, което се гарантира от близо три десетилетия. Други хвалят надеждността и дълготрайността на работата.

Роторни разпръсквачи

Роторните разпръсквачи на Rain Bird са стандарт за издръжливост. Разработени са с много функции, които осигуряват надеждна работа. Съществуват ротори за всякакво приложение - за зони с ниско налягане и голяма денивелация, за зони със силни ветрове, дори и за зони където е налице вандализъм. Изберете роторите на Rain Bird с които да свършите работата и да получите отлични резултати.

 

Read more
Клапани и аксесоари

Клапани и аксесоари

Електромагнитни клапани

Клапаните на Rain Bird се справят безпроблемно в най-трудните и недостъпни места, наклонени и мръсни, работещи в тежки условия. Конструирани са от издръжлива пластмаса или грапав месинг, за малки и големи дебити, дори работят и с отпадни води. Клапаните на Rain Bird са разработени за всякакво приложение. Отличителна черта е двойната филтрация на мембраната и на соленоидния канал, което ги прави много устойчиви при работа, дори и с по-замърсени води.

Шахти за достъп

Когато става въпрос за проектиране и инсталиране на поливни системи, шахтите за достъп за клапани играят важна роля, като за тях не се мисли достатъчно. Един добре проектиран монтажен възел с клапани може да направи инсталирането бързо и лесно, като същевременно намали необходимостта от бъдещата поддръжка. Основните предимства на професионалните шахти на Rain Bird серия VBA са здравина и стабилност, усъвършенстван дизайн на капака, екологично чисти и гъвкави при инсталиране.

Кабели и кабелни конектори

Когато екипа за монтаж прави безброй кабелни връзки на обекта, защо да ги забавяме с ненужни работни операции? Използването на хидроизолиращи връзки Rain Bird серия DB ще гарантира по-бързо приключване на работата. За разлика от другите свързващи устройства на пазара съставени от няколко компонента, връзките на Rain Bird се състоя само от една част. Това означава, че няма отделящи се части, които могат да се загубят и не се губи време за сглобяване на връзките или по-добро управление на складовите наличности на връзки на инсталаторите.
Read more
Програматори и аксесоари

Програматори и аксесоари

Програматори 230V/24V - традиционни

Компонент, който автоматизира процеса на напояване, чрез управление отварянето/затварянето на клапаните. Критерии: Брой станции; Брой програми; Брой стартови времена; Приложение; Забавяне между станциите; Тип програмиране (електронно или хибридно); Дистанционно управление и др.

Програматори 230V - двупроводни

Компонент, който автоматизира процеса на напояване, чрез управление отварянето/затварянето на клапаните. Критерии: Брой станции; Брой програми; Брой стартови времена; Приложение; Забавяне между станциите; Тип програмиране (електронно или хибридно); Дистанционно управление; Централизирано управление; Мониторинг и управление на дебита; Използване на данни за атмосферните условия и др.                                                                             

Програматори на батерии

Компонент, който автоматизира процеса на напояване, чрез управление отварянето/затварянето на клапаните. Критерии: Брой станции; Брой програми; Брой стартови времена; Захранване с батерии; 100% водоустойчиви; Инсталиране директно в шахтите; Приложение; Забавяне между станциите; Тип програмиране (електронно); Bluetooth връзка и др.

Read more
Смарт програматори

Смарт програматори

Read more
Таймери за чешма

Таймери за чешма

Read more
Капково напояване

Капково напояване

Капков маркуч

Най-гъвкавият, компенсиращ налягането капков маркуч с вградени капкоотделители, за напояване на почвопокривни растения, гъсти насаждения, редове от жив плет и др. Изключително гъвкав капков маркуч за бърз и лесен монтаж. Двуслоен (кафяво над черно) осигурява несравнима устойчивост на химикали, UV увреждане и растеж на едноклетъчни. Патентованият дизайн на капкоотделителя осигурява повишена надеждност и по-дълги второстепенни капкови линии.

Read more
Системи за централно управление

Системи за централно управление

Централизирано управление IQ4

Модулно централизирано управление за множество обекти. Платформата IQ4 предлага съвременни функции за мониторинг, програмиране и управление в лесен за научаване потребителски интерфейс. IQ4 предоставя усъвършенствани функции за управление на водата, спестявайки пари и време. IQ4 се предлага и в облачна версия.

Read more
Обучение

Обучение

Аква Инженеринг Груп ООД, като представител и оторизиран сервиз на Rain Bird за България разработва и редовно провежда курсове за обучение на инсталатори и фирми, развиващи дейност в областта на поливните системи за  усъвършенстване на уменията и повишаване на квалификацията на служителите.

Read more
Проектиране

Проектиране

Важно значение има проектирането при поливането на растенията.   

  • Поливане (напояване) - създава оптимална почвена влажност в кореновата зона на растенията

–Предпазва от загуба на инвестициите за озеленяване

  •  Основна цел на проектирането:

​– Намалява риска от неточни финансови изчисления “под или над проектната стойност”

– Намалява количеството използвана вода от поливната система

– Хидравлично оразмеряване на системата на база реални входни данни за всеки обект

– Създава естетически ефект на ландшафта и подобрява микроклимата на обекта

– Намалява количеството на труда от гледна точка ефективна работа на системата

– Обезпечава системата за години напред със съвсем малка поддръжка доколкото е възможно

Read more
Техническа помощ

Техническа помощ

"Аква инженеринг груп" ООД предоставя техническа помощ и съвети по отношение на употребата, инсталирането, експлоатацията и поддръжката на специализираните продукти за всеки собственик, възложител, монтажен екип и др.

Read more

СВЪРЖЕТЕ СЕ с НАС

Потърсете ни за
консултация

На разположение сме да отговорим на Вашите въпроси.
 

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)