Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Сервизът е едно от задължителните условия в политиката на "Аква инженеринг груп" ООД. Фирмата гарантира пълно сервизно обслужване на специализираните продукти и изгражданите обекти като оторизиран сервиз за българския пазар.

Какво означава това?
Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на специализираните продукти от поливната система. "Аква инженеринг груп" ООД осигурява ремонтиране или замяна на дефектиралите части с нови в най-краткия възможен срок.

За всеки собственик, инвеститор или монтажен екип на поливна система "Аква инженеринг груп" ООД предоставя постоянен контакт за съвети и помощ по отношение на поддръжката и експлоатацията на специализираните продукти.

Компанията предлага пълно сервизно обслужване и поддръжка на поливните системи за своите клиенти, обвързано с необходимите договори. Тази услуга дава възможност на клиентите да притежават поливни системи напълно осигурени в експлоатационно отношение в рамките на проектната спецификация. Фирмата има дългогодишен опит в обслужване и поддържане на системи от най-малките дворни системи за капково напояване до някои от най-големите спортни комплекси в страната. Нашите сервизни екипи са изцяло оборудвани със специализирани инструменти, необходими за локализиране и овладяване на всички проблеми, които могат да се появят в поливната система.

Ние сме специализирани, както в инсталирането, така и в реновацията и ремоделирането на неподходящи съществуващи поливни системи, което често спестява допълнителни финансови средства на собствениците, докато някой други компании препоръчват изцяло подмяната им.

  • Ремонт на всички видове разпръсквачи бързо и правилно.

Нашите сервизни техници са опитни и добре обучени, и нашите сервизни автомобили са оборудвани с най-необходимото оборудване за отстраняване на проблеми, което ни позволява бърза диагностика, отстраняване на проблема, правилен ремонт на всички модели разпръсквачи.

  • Почистване и прегрупиране на разпръсквачите.

Ако схемата на поливане е погрешна, появата на кафяви петна върху тревния килим е доста вероятна. Причината за това може да се търси в блокаж на филтърчето или дюзата. Препоръчва се почистване както на филтърчето и дюзата, така и на стеблото на самия разпръсквач. Ако проблема не се отстрани след тези операции, дюзата може да се окаже износена и трябва да бъде подменена.

Не трябва да има поливане върху тротоара, градинските пътеки, улицата. Ако съществува такова, необходимо е да подмените дюзата с подходяща за схемата на поливане. Ако проблема не се реши, то разположението на разпръсквача трябва да бъде сменено или самия разпръсквач да бъде сменен с подходящ такъв.

Растителност или други предмети не трябва да пречат на струята на разпръсквача /поливна сянка/. Ако има такава пречка, подрежете растителността или вдигнете разпръсквача колкото е необходимо. Това ще подобри поливното покритие.

При изграждане на последващи съоръжения (басейн), това не е проблем за поливната система. Ние ще консервираме система в зоната на строителството и ще запазим другите зони в работно положение, за да се гарантира поливането и поддържането на градината в добро състояние. След което ще се прегрупират разпръсквачите около готовото съоръжение за да се осигури оптималното поливане на зоната.

Нашите услуги включват, но не се ограничават до:

  • Стартиране /през пролетта/ и зазимяване /преди зимата/ на системите
  • Възстановяване и оживяване на системата
  • Инсталиране и подмяна на помпена станция
  • Преустройства на системи за капково напояване
  • Ъпгрейд на програматори и контролери
  • Ъпгрейд на сензори и датчици за дъжд
  • Диагностика и отстраняване на проблеми с кабелните трасета на системите
  • Реновация и ъпгрейд на поливни системи
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)